رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

کمک ۵۰۰ میلیون دلاری کانادا به اوکراین

کمک ۵۰۰ میلیون دلاری کانادا به اوکراین نخست‌وزیر کانادا بعد از دیدار با رئیس جمهور اوکراین و سخنرانی در پارلمان این کشور، بسته حمایت نظامی ۵۰۰ میلیون دلاری برای کی‌یف را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با سفر از پیش اعلام‌نشده «جاستین ترودو» نخست‌وزیر کانادا به کی‌یف و دیدار با مقامات اوکراینی، بسته حمایت نظامی جدیدی از این کشور اعلام شد.

 

ترودو روز شنبه بعد از دیدار با «ولودیمر زلنسکی»‌ رئیس جمهور اوکراین، در پارلمان این کشور به مدت ۲۵ دقیقه سخنرانی کرده و از کمک ۵۰۰ میلیون دلاری جدید به کی‌یف خبر داد.

 

این دومین سفر ترودو به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه سال گذشته میلادی محسوب می‌شود و اولین بار در ماه می ۲۰۲۲ به اوکراین سفر کرده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در جریان دیدار با زلنسکی در کی‌یف گفت: «ما به اندازه‌ای که لازم باشد، تا زمانی که طول بکشد، در کنار شما خواهیم بود».

 

در بیانیه مشترکی که پس از گفتگوهای ترودو و زلنسکی به تصویب رسید، آمده است: «کانادا از اوکراین پشتیبانی می‌کند تا به محض اینکه شرایط فراهم شود، اوکراین را برای عضویت در ناتو حمایت کند. اوکراین و کانادا مشتاقانه منتظر رسیدگی به این موضوعات در نشست سران ناتو در ویلنیوس در جولای ۲۰۲۳ هستند».

 

نخست‌وزیر کانادا طی سخنرانی در پارلمان اوکراین ضمن محکوم کردن عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، ادعا کرد: «مقاومت اوکراین برای آینده همه ماست. شما نوک نیزه‌ای هستید که آینده قرن بیست‌ویکم را تعیین می‌کنید».

 

ترودو به همراه «کریستیا فریلند» وزیر امور دارایی کانادا وارد کی‌یف شده است و آن‌طور که روزنامه «گلوب اند میل» گزارش کرده است، هیأت کانادایی قرار است یک روز در اوکراین بمانند.

 

کانادا و دیگر کشورهای غربی در حال اعمال تحریم‌های بی سابقه علیه روسیه هستند و همچنین به دیگر کشورها در اقصی نقاط جهان از هند در آسیا گرفته تا برزیل در آمریکای لاتین، برای دور شدن از روسیه و منزوی کردن این کشور فشار می‌آورند.

 

دولت زلنسکی با طرح این ادعا که حمله روس‌ها علیه کشورش به‌مثابه اقدام علیه کل اروپاست، تاکنون صدها میلیارد دلار کمک نظامی از کشورهای غربی جلب کرده است. کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌تنهایی از رقم صد میلیارد دلار فراتر رفته و برخی از پیشرفته‌ترین تجهیزات ناتو راهی میادین نبرد با روسیه شده‌اند؛ تانک‌های لئوپارد و سامانه‌های ضدهوایی پاتریوت از این جمله‌اند.

 

با وجود ارسال تجهیزات گسترده از سوی کشورهای غربی برای اوکراین، بسیاری از کارشناسان احتمال پیروزی این کشور در نبرد با روس‌ها را ناچیز ارزیابی می‌کنند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار